Merwe Donk 56 A
4207XB
GORINCHEM
tel. 0183-637786

Hierbij nog het verslag van vorige week in een ietwat beknoptere versie dan u gewend bent. Na de eerste wedstrijd van het seizoen te hebben moeten afzeggen ivm de blessuregolf binnen ons team moesten we het tegen IFC ook doen zonder 5 van onze eigen jongens. Gelukkig waren Daniel, Thijs, Ben en Milan L bereid om ons aan te vullen, waarvoor dank mannen!!

Zo stonden we dus om 11.30 uur gewoon met een prima team aan de aftrap en was dit ook te merken de eerste 15 minuten, IFC kwam er niet aan te pas en wisten we zeker 3 dotjes van kansen helaas niet te promoveren tot goal. Na een minuut of 20 was het bij de eerste uitval van IFC helaas wel gelijk raak en was het de zeer goede speler met nr.11 van IFC die koeltjes 1 op 1 met Sven wist af te drukken. 5 minuten hierna was het alweer 0 - 2 en was het weer de nr. 11 die voor gevaar zorgde aan de linkerkant van het veld de bal voor wist te geven, waarna de nr. 9 van IFC een handig overstapje in petto had en de bal tergend langzaam over de lijn rolde! Gelukkig wisten we ons te herpakken en schoot Daniel een vrije trap vanaf rechts in eens in de goal. ( was bedoeld als voorzet, maar dit mocht de pret niet drukken. Ruststand 1 - 2.

In de rust aangegeven weer te gaan voetballen, want we waren niets minder dan IFC! Toch kwamen zij eerst op 1 - 3 na een goed genomen corner was het de nr.10 van IFC die wel heel vrij staand de bal goed wist binnen te koppen in de verre hoek. Niet lang hierna weer de aansluitingstreffer, goede actie van Daniel de G die terug wist te leggen op Caz, Caz met een prima passeerbeweging en simpeltjes binnen tikken in de korte hoek. De tweede helft speelde zich voornamelijk af op de helft van IFC, al bleef het uitkijken geblazen met de uitvallen van met name de nr. 11!! Wat we ook probeerde de bal wilde er niet meer in en bleven we dus staan op een zure 2 - 3 verliespartij!

De trainer van de tegenpartij was het met mij eens dat een gelijkspel het minimale was wat wij verdienden, maar helaas......

Man of the match: Thijs van Deelen