Onbekend

Drechtstreek - GJS

13-10-2018

Uitslag 0-2

Wat een pech voor Tim die vorige week na de veldslag tegen Sliedrecht zijn pols heeft gebroken. We duimen voor Tim en hopelijk is hij weer snel van de partij. Leuk om te zien dat Tim er gewoon bij is om onze jongens elke wedstrijd weer aan te moedigen! 💪

Zaterdag 13 oktober is misschien wel de laatste warme dag van 2018. Wederom veel ouders aanwezig in Papendrecht om te supporteren (en koffie en thee drinken;-)).

De wedstrijd begint tussen de nummers 5 en 6. Een belangrijke wedstrijd na het nipte verlies tegen Sliedrecht. 0-1 goal Bram door rebound na schot Jurre.

Daarna Drechtstreek op paal bijna 1-1; Actie Bram bijna 2-0 maar keeper redt. Daarna Thijs op lat. Oei. Vince ook met actie die wordt geblokt. Au Vince krijgt een tik en moet gewisseld worden; gelukkig kan hij even later weer verder spelen. En wat blijft het spannend want Drechtstreek is geen slechte ploeg en blijft dreigend. Rust 0-1; even uitblazen.

Het verdedigende blok (Noah, Christoph, Thijs en Thomas) staat vandaag als een huis en dat is nodig. En ook Douwe was vandaag belangrijk met cruciale reddingen en goede uittrappen. Hele mooie actie Julian met een steekbal en Bram kan er 0-2 van maken. Wedstrijd lijkt gespeeld want er zijn nog maar een paar minuten te spelen. Drechtstreek lijkt gebroken. En daar is het verlossende fluitje. Einde wedstrijd. Top jongens.

De scheidsrechter heeft heel goed gefloten en dat is zeker een vermelding waard.