23 maart 2019 18:00

Scheidsrechter

B.L.J.M.M. Elissen

Onbekend

De thuisclub begon voortvarend en de beste kans was voor Bart Barendregt die van dichtbij in de handen van Raymon de Haan kopte. Kort daarna een verre inworp van Niels Hofman die door Sjors Hendriks over het doel werd gekopt. De thuisclub kreeg meer kansen, zo redde Raymon de Haan prachtig op een schot van Joeri van Iperen en schoot Bart Barendregt hard in het zijnet. Toch kwam de thuisclub op een ongelukkig moment op voorspong. In de extra tijd van de eerste helft werd op de middellijn onnodig balverlies geleden. Bart Barendregt schoof de bal voor het doel en Brennan Bieri tikte de 1-0 binnen.

Direct na rust kreeg GJS de kans om gelijk te maken, maar dat ging niet door. De thuisclub kwam met een afstandsschot van Ricardo Papilaja op 2-0 en even later gaf Tom Maddison de bal goed voor en Bart Barendregt tikte de 3-0 binnen. GJS leek rijp voor de slacht en Brennan Bieri schoot uit een corner met een schitterende omhaal de 4-0 binnen. In de laatste minuten richtte GJS zich wat op en Nordin el Hassani schoot keihard via de onderkant van de lat de 4-1binnen. Kort daarop nam Jean Paul Nieuwersteeg een corner ineens op zijn slof, maar de bal ging net over de lat. Toch werd het kort daarna via opnieuw Nordin
el Hassani 4-2. In de volgende aanval werd er hands gemaakt in het strafschopgebied van LRC. Volgens velen een strafschop, maar de uitstekend leidende scheidsrechter Bernard Elissen stond er bovenop en oordeelde dat het niet opzettelijk was, dus geen strafschop Een paar minuten later blies hij af.

Rest nog te vermelden dat in de loop van de tweede helft Jean Paul Nieuwersteeg, Ben Vissers en Jesper Versteeg in het veld kwamen voor respectievelijk Ruud Bos, Stefan Hölzken en Joey van der Wal. Komende zaterdag heeft GJS rust en over veertien dagen staat de uitwedstrijd tegen WNC op het programma.