GJS VR1 start de competitie met een nederlaag.

Datum

22 september 2018 12:15

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag begon de competitie met een uitwedstrijd tegen DTS Ede, een oude bekende. Ondanks een goed begin, was het de thuisploeg die uiteindelijk de 3 punten in huis hield.

Zoals vermeld, waren het de dames uit Gorinchem, die goed startten en al snel een aantal kansen creëerden. Uit een van deze aanvallen was het Kirsten die de diepte ingestuurd werd door Luka. Kirstens voorzet was op maat en nadat Daniëlle de bal miste, was het Denise die goed opgesteld stond en de eerste goal van het seizoen voor haar rekening nam. Ook hierna waren er nog diverse kansen voor de dames uit Gorinchem, maar nu was of de eindpass niet goed of stuitten de GJS’ers op de keepster van DTS.

Hoewel GJS in deze fase de betere ploeg was, waren de meiden uit Ede vooral feller. In een duel tussen Kirsten en een speelster uit Ede bleef eerstgenoemde geblesseerd liggen. De scheidsrechter liet doorspelen, enkele GJS speelsters twijfelden en de thuisploeg scoorde. De aarzeling was direct daarna ook merkbaar en binnen 5 minuten was het 2-1 voor de thuisploeg.

Na rust probeerde GJS een overwicht en mogelijkheden te creëren, maar grote kansen bleven uit. Het was tenslotte DTS dat de score op 3-1 bracht. Een wedstrijd met twee gezichten dus.

Volgende week staat de wedstrijd tegen DSS uit Haarlem op het programma.