Dreef 5
4014MJ
WADENOIJEN
tel. 0344-662696

Omdat op het eigen complex de kleedkamers nog niet gereed zijn, speelt Theole zijn thuiswedstrijden op het complex van de voetbalvereniging Wadenoijen. Het hoofdveld is helaas vreselijk ongelijk en goed voetbal is eigenlijk onmogelijk. Het tweede veld is een prachtig kunstgrasveld, maar de wedstrijd werd toch gespeeld op het slechte hoofdveld. Aan het eind van de wedstrijd hadden beide ploegen één punt verdiend. De thuisclub scoorde toen de klok net op 45 sprong en GJS maakte gelijk net voor de klok op 90 sprong. Deze gelijkmaker was meer dan verdiend en op grond van de tweede helft was winst zeker niet onmogelijk geweest.

Ondanks de afwezigheid van Björn Barten (vakantie) en Quincy Bartens (geschorst) ging GJS goed van start. Binnen twee minuten schoot Rob van den Boom eerst op de lat, kort daarna kopte hij de bal via de vingertoppen van de keeper net langs de kruising en uit de daaropvolgende corner ontstond een scrimmage die uiteindelijk geen doelpunt opleverde. In de 9e minuut een goede aanval van GJS, waarbij Julien Dorrepaal de bal voor het doel schoof en Rob van de Boom net naast knalde. Het spel ging verder redelijk gelijk op zonder dat er heel veel grote kansen kwamen. Raymon den Haan keerde een schot van Eftal Elmas en Sjors Hendriks kopte de bal na een goede voorzet van Stef Kamp in handen van keeper Siemen Branderhorst. Kort voor rust moest Sereno Latuhihin het veld geblesseerd verlaten en hij werd vervangen door Amin Boutachkourt. Onverwacht kwam de thuisclub op slag van rust op voorsprong toen een diepe bal Eftal Elmas bereikte die deze vervolgens keurig over keeper Raymon den Haan stiftte. Ruststand dus 1-0.
Na de rust was GJS het meest in de aanval en kreeg ook kansen, maar de thuisclub was bij de spaarzame uitvallen ook gevaarlijk. Eerst schoot Rob van den Boom na een goede aanval net naast, maar vervolgens mocht Lucas Flantua net buiten het strafschopgebied een vrije trap wegens hands nemen, maar keeper Raymon den Haan dook de bal klemvast uit de hoek. Ook een cornerbal was gevaarlijk, maar de verdediging van GJS kon de bal opruimen. In de 80e minuut weer een uitval van de thuisclub, maar het harde schot van Nathan van Krieken tikte Raymon den Haan uit zijn doel. Inmiddels was ook Ruud Bos als invaller in het veld gekomen en hij kopte een verre ingooi van Niels Hofman door en invaller Sjoerd Houdkamp (hij was na de rust in het veld gekomen voor Ben Vissers) kopte hard op doel, maar keeper Branderhorst redde schitterend. Uit de daaropvolgende corner ving Ruud Bos de bal in het vijfmetergebied op zijn borst op en wilde binnen schieten, maar helaas kreeg hij de bal niet onder controle en ook deze kans leverde niets op. Uit een volgende verre ingooi, nu van Sjoerd Houdkamp, kwam de bal na wat heen en weer geschuif voor de voeten van Remco de Bruijn die de verdiende 1-1 binnen schoot. GJS wilde meer en in de extra tijd kwam de bal voor de voeten van de vrijstaande Tom Wigchert die helaas van dichtbij over de lat schoot. Na een kleine zeven minuten extra tijd floot de goede leidende scheidsrechter Kylian Walthuis uit Eindhoven voor het einde en hadden beide teams dus één punt. Rest nog te vermelden dat in de loop van de tweede helft Ruud Bos, Justus Nieuwersteeg en Tom Wigchert in het veld kwamen voor Owyn van Vuuren, Rob van den Boom en Julien Dorrepaal.
Komende zaterdag speelt GJS om 15.00 uur thuis tegen het sterke Roda Boys/Bommelerwaard uit Aalst.