Merwe Donk 56 A
4207XB
GORINCHEM
tel. 0183-637786

GJS behaalde, zeker op basis van de tweede helft, een verdiende overwinning op hekkensluiter Sleeuwijk en behoudt zodoende de vijfde plaats in de rangschikking.
Hoewel GJS in de eerste helft erg slordig en onrustig speelde was het begin toch voor de thuisclub. Want in de tiende minuut kreeg Rob van den Boom een enorme kans vrij voor de keeper, maar hij raakte de bal totaal verkeerd, zodat deze voor de doellijn weggewerkt kon worden. Kort daarna kreeg Jesse Rombouts na een foutje vrije doorgang richting Raymon den Haan, maar hij schoot de bal hard voorlangs het doel. Vervolgens kopte Rob van den Boom na een goede aanval de bal in handen van keeper Corné Dekker. Sleeuwijk speelde compact en GJS wist hier geen raad mee. Gesteund door de wind speelden de gasten op de omschakeling en werden daarmee vaak gevaarlijk. Jesse Rombouts zette de gasten met een afstandsschot op een 0-1 voorsprong, maar niet veel later zorgde Stef Kamp weer voor een gelijke stand, 1-1. Toch kwamen de gasten voor de rust nog op een 1-2 voorsprong toen Michael Tahamata een foutje in de verdediging van GJS afstrafte.
Na de rust een heel ander GJS, dat in een hoog tempo Sleeuwijk de wil oplegde. Na een serie aanvallen en kansen was het uiteindelijk Rob van den Boom die de 2-2 maakte door een rebound te benutten na een schot van Sjoerd Houdkamp. Dezelfde Rob maakte ook de 3-2 na aan voorzet van Guus Houdkamp. De druk van GJS bleef en good old Ruud Bos tekende voor de 4-2 door een voorzet van Niels Hofman keurig binnen te koppen.
Komende zaterdag staat de voor GJS altijd lastige uitwedstrijd tegen Tricht op het programma. Maar als de vorm van de laatste weken behouden kan blijven, moet ook deze lastige klip omzeild kunnen worden.