Arie van Dusseldorp

Onbekend

Het is alweer het 4e duel tussen elkaar. De 13-1 leidt met 2-1.

Jurre en Tim doen niet mee vanwege Corona. Beterschap!
Vinz en Joep (13-2) zijn voor Jurre/Tim opgeroepen en mogen laten zien wat ze kunnen (en dat is zeker positief - brengen rust en voetballend vermogen).

Er wordt in de eerste helft met name door 13-1 goed gevoetbald. Het eerste wapenfeit komt uit een corner genomen door Bram die op het hoofd van Thijs beland.
Sven kan de bal nog net pakken. Even later is het een goede actie van Brend die nu Bram bediend die op de paal schiet. De 1-0 lijkt een formaliteit.
Even later is het Bram die uit een corner de bal strak op de 16 geeft en Thomas schiet vol maar weer is het Sven die een sta in de weg is.

De mooiste aanval komt via Vinz en Joep die Bram wegstuurt en Xanti aanspeelt. Wat een prachtige goal 1-0.

Joey bemoeit zich ook een keer met de aanval en dat loont. Hij wordt in de rug gelopen/geduwd. Penalty. Deze wordt zoals altijd genomen door Bram en schiet onberispelijk binnen.
2-0.

De 14-1 komt in de eerste helft aanvallend er weinig aan te pas maar uit het niets is het Lorik die wordt weggestuurd en de 2-1 beheerst maakt. Wordt het toch weer spannend?

Net voor de rust is het Vinz die van afstand de 3-1 maakt. Lekker hoor. Scheidsrechter Arie van Dusseldorp (vader Vinz) fluit af; rust.

De 2e helft lijkt een kopie te worden van de 1e helft. De 13-1 blijft het team met het meeste balbezit, maar de 14-1 komt er meer vanuit de counter gevaarlijk uit. Met name het koppel Niko en Lorik zorgen voor gevaar. Het is Lorik die op rechts knap voorzet en Dani bedient. Net naast….

Snel daarna is het weer Lorik die een actie maakt en Daan maakt een overtreding. Penalty. Niko neemt deze maar het Shai die fantastisch redt.

Dean krijgt op rechts lekker de ruimte en kan met zijn snelheid Jorik bedienen maar die kan de bal net niet goed beroeren. Even later lijkt Jorik wel te scoren maar is het helaas buitenspel.

De laatste goede kans is voor de 14-1 die niet heeft opgegeven. Niko past op Lorik die de 3-2 kan maken.

Arie fluit voor einde wedstrijd. Een leuke (sportieve) pot goed voetbal!

Inmiddels is de indeling bekend voor de Regio Cup. Hopelijk mogen we binnenkort ook tegen teams van andere verenigingen voetballen.

Maar dit is helaas nog geen zekerheid want het Corona virus waant nog rond. GJS wil benadrukken dat voorzichtigheid nog zeker geboden is!