13 maart 2021 9:30

Scheidsrechter

Arie van Dusseldorp

Onbekend

Na het leuke mix toernooi met de 13-1, 13-2 en 14-1 vorige week zaterdag kruisen de 13-1 en de 13-2 weer de degens.

Een voor het gevoel ijskoude dag met felle buien en een ☔️ 🌬 stormachtige wind.

De eerste kans is van Bram die de bal hard op rechterhoek mikt maar keeper Joost (15-1) redt knap🤩

Douwe is gestopt met voetballen dus zit 13-2 met een keepersprobleem.

Corner. Dean neemt deze en Xanti kan inkoppen. Ook nu weer kan Joost de bal goed verwerken.

Zeker in het begin van de wedstrijd kan 13-2 nog wat tegengas bieden. Ook een kans voor 13-2. Het is Joep met een laag schot die door Shai gemakkelijk wordt tegengehouden.

Toch kan de 1-0 voor 13-1 niet uitblijven. Continue druk zorgt voor meer en meer mogelijkheden.

De 1-0 is een prooi voor Bram die hard binnenschiet. Door druk zetten van Brend belandt de bal bij Bram die hier wel raad mee weet.

Al snel ligt de 2-0 in het netje.
Bram lokt op rechts buiten de 16 een vrije trap uit die hij zelf neemt. De bal vliegt over de keeper heen hoog in het netje 🥅  🎯

Ook de vleugelaanvallers krijgen kansen. Jorik probeert het met een boogbal die net naast gaat.

Weer op links een actie van Bram die Christoph op maat bediend. 3-0.
De mooiste aanval van vandaag.

Achterin en op het middenveld heeft de 13-1 weinig te duchten. De meeste duels worden gewonnen van de 13-2.

Stef van 12-1 doet ook met 13-2 en speelt zeker niet onverdienstelijk ondanks dat hij fysiek niet de grootste is💪

Laatste grote kans is voor Dean die op rechts wordt weggestuurd. Hij schiet op de onderkant lat. Jorik kan net niet inschieten vanuit de rebound.

Arie van Dusseldorp (vader VinZ) fluit af. Rust.

De 2e helft is niet echt meer een wedstrijd. De energie is bij de 13-2 we een beetje uit en keeper Joost raakt in laatste gedeelte van 2e helft ook nog eens geblesseerd en wordt door speler Daan van 13-2 vervangen. Ryan was al in de 1e helft ook al uitgevallen. Noah deed helemaal niet mee en Stef (12-1) is zijn vervanger.

De 13-1 krijgt kans op kans.
Tim schiet eerst onderkant lat en kort daarna schiet hij nogmaals vanaf links en nu is het wel raak. 4-0

Een paar minuten later is het Christoph die heel lekker speelt en nog maar eens uithaalt. De dan nog fitte Joost redt heel mooi.

Ook Jurre wil een graantje meepikken en schiet de 5-0 binnen.

En dan breekt de hel los. Wat een noodweer. Arie staakt kort de wedstrijd om te schuilen.

Het is van korte duur en we maken de laatste 13 minuten af. Nu met Daan als doelman.

Jurre schiet deze keer vanaf rand 16 met rechts die net naast gaat. Ai.

Jorik probeert ook van afstand maar raakt de bal niet vol en deze komt laag midden het doel. Een makkie voor Daan maar de bal gaat plots door zijn handen. Oei.  6-0

Het is prijsschieten en de 13-1 ruikt bloed🩸. Christoph schiet en Jorik raakt de bal op doellijn 7-0.

Laatste goal komt van Jurre die uit corner de 8-0 maakt.