GJS geeft voetbalshow tegen 2e divisie team Oranje-Wit (O13-1)

Scheidsrechter

Jaco Schipper

Accommodatie

Onbekend

Het is alweer de tweede oefenwedstrijd van het seizoen. Afgelopen zaterdag (met 5 (gast) spelers) werd er met vlagen goed gespeeld echter konden we dit niet vertalen in een overwinning.
Er komen steeds meer spelers terug van hun zomervakantie en deze keer zijn nog maar twee spelers uit de JO13-2 die met ons meedoen (Vinz en Joep). Brend, Jorik en Daan zijn weer aangesloten bij de JO13-1 selectie.

Een makkie zal het zeker niet worden want OW speelt dit seizoen in de 2e divisie. Het is een zwoele donderdagavond. Dat wordt zweten geblazen😅😅😅
Scheidsrechter is Jaco Schipper en vlagger Martin de Man.

Er zit zelf vanavond een Sparta scout op de tribune om de 1e helft mee te pikken. Leuk hoor.

De wedstrijd vangt aan. Er zijn veel supporters meegereisd met OW.
Hun verwachtingen zijn hoog.

Er wordt direct druk gezet op de verdediging en het is Bram die de
1-0 ⚽️maakt in de eerste paar minuten van de wedstrijd.

Een paar minuten later wordt een mooie pas vanuit het midden gespeeld op Jorik die net naast schiet. Bijna de 2-0.

Even later is het Bram die met een individuele actie vanaf links Jorik bediend maar die schiet recht in de handen van de keeper.

Christoph met steekbal op Brend die vervolgens onderuit wordt gehaald. Verdict: penalty. Bram die meestal de penalty’s neemt, schiet beheerst binnen. 2-0 ⚽️

Onze verdediging staat als een 🏠.
Thijs, Nikki, Daan en Jurre doen het erg goed. Met Jurre hebben we snelheid en dat komt goed uit met hun snelle buitenspelers. Thijs en Daan winnen hun duels en Nikki is de rust zelve en laat zich nooit gek maken. En dan heb je ook alleskunner Joey die zijn duels wint maar zich ook soms bemoeit met de opbouw en aanval.

Ook ons middenveld en de aanval spelen de pannen van het dak. Een beetje gek want we spelen toch tegen een 2e divisionist. Na de wedstrijd werd aangeven dat 40% uit 13-2 bestaat maar ook die spelers kwamen niet aan de bak. Beetje zwak excuus aangezien wij ook spelers uit de 13-2 laten spelen en het vanavond meer dan behoorlijk deden (Vinz en Joep).

GJS krijgt een corner en het is Jorik die binnen kopt. 3-0 ⚽️

De buitenspelers van OW zijn snel en hierdoor komt men alleen voor Shai te staan. Maar het is Shai met een super redding. Korte hoek. Hij gooit zich voor de bal. Knap hoor.

GJS gaat maar door. We zijn fel en spelen een hele goede pot. OW lijkt gebroken. Xanti met een afstandsschot die op de paal beland.
Daarna een voorzet van Jorik op Brend die uit de lucht schiet in de handen van de OW keeper.

Laatste wapenfeit in de 1e helft komt van Bram die op hoge snelheid vanaf de middellijn de verdediging passeert en tegen de keeper schiet. Rust. Het had zomaar 6-1 kunnen zijn gezien de kansenverhouding.

2e helft

Xanti onderschept de bal en kan naar de goal lopen. Beheerst maakt hij de 4-0. ⚽️ Wat een weelde.

Bram wordt op links weggestuurd die langs zijn man gaat en voorzet geeft op Christoph. De keeper kan net redden.

Na een minuut of 10 krijgt GJS een  corner die genomen wordt door Jurre. De bal belandt via een rebound bij Xanti en die rondt bekeken af met buitenkant voet. 5-0⚽️  We krijgen er geen genoeg van en willen meer goals maken. Het is nu Joey die de bal onderschept en heel mooi de bal inschiet. 6-0 ⚽️.

Het is OW die de onverwachte 6-1 maakt. Jurre wil achterin zijn man uitkappen maar had terug moeten spelen naar Shai. OW profiteert en rond af. De ere treffer.

Bram kan niet meer verder. Hij geeft zelf aan dat hij eruit wil. kramp; pijnlijk. Hij is helemaal op.

De honger is nog niet gestild.
Christoph speelt de bal langs zijn tegenstandster maar mist kracht in zijn schot. Jammer.

Tim krijgt ook zijn kans en schiet een  rebound erin. 7-1⚽️

We blijven gretig en OW lijkt het op te geven. Vinz krijgt de bal op 20 meter van de goal.Hij kapt en schiet met de punt de bal hoog in de kruising. Wat een goal. 8-1⚽️

Christoph kan even later de bal onderscheppen en schiet bekeken de 9-1 ⚽️ erin.

De laatste goal wordt door Jorik gemaakt. Weer vanuit de rebound. 10-1 ⚽️

Sjors heeft de wedstrijd niet mee kunnen maken maar hij was er wel bij tijdens de warming-up. Gelooft hij dat we OW hebben opgerold??

Levente is trots op zijn spelers en de spelers hebben flink aan zelfvertrouwen getankt. Een hele knappe prestatie.