GJS laat potentieel zien tegen het hoog aangeschreven TSC & onderlinge wedstrijd op het grote hoofdveld

Oefencampagne GJS jo11-1 voorjaarsvakantie
Na het goede begin van de competitie is het nu even twee weken rust (tussen competitiewedstrijd 2 en 3). Gelukkig zijn er nog wat oefenpotjes georganiseerd door gjs.
Zaterdag (23-02-2019) een verdienstelijke 3-2 bij TSC met Quincy als vaste coach en zonder eigen spelers Julian, Douwe en Jurre maar met gastspelers uit jo12-1 (Sven, Nico en Cas). Een wedstrijd met twee gezichten. De eerste helft was GJS de beste ploeg en zou een
0-3 niet hebben misstaan (ruststand 0-2 voor GJS). De tweede helft door enkele slimme tactische omzettingen door TSC was het spelbeeld juist andersom. Toch hebben we kansen gehad in de tweede helft dus een gelijkspel zou de beste weerspiegeling van de krachtsverhoudingen zijn geweest.
Statistieken
Eindstand TSC - GJS. 3-2
0-1 Christoph (bal in kruising)
0-2 Thijs (afstandsschot hoog in de hoek).
Onderlinge oefenwedstrijd mix GJS
jo11-1/jo11-2/jo12-1/jo13-1
Dinsdagavond 26-02-2019
Een aantal jongens hebben ook nog voor het eerst op de dinsdagavond een onderlinge wedstrijd op het grote hoofdveld van gjs gespeeld. Het nieuwe (seizoen 2019-2020) voetbaltechnische kader van de jeugd tm jo13 geleidt door Julien Dorrepaal, Quincy Bartens, Levente Kalmar en Sjors Hendriks wil de komende maanden een beeld vormen wat voor de kinderen het beste is om in welke leeftijdsklasse en welk team te gaan voetballen. De komende periode zullen nog aantal keren een wedstrijd op het grote veld worden georganiseerd. Ook gaan onze jongens af en toe meetrainen met de jo13-1. De onderlinge wedstrijd (2x een half uur) was erg leuk om te zien (over het algemeen deden ze het erg goed) en wat waren ze trots👍.