Tweede helft zet GJS het overwicht om in cijfers

10 april 2019 18:30

Scheidsrechter

Spelleider

Onbekend

De belangrijkste wedstrijd op de Nederlandse velden werd gisteravond gespeeld op veld 6 van GJS.
De spelers, leiders en ouders van Groote Lindt JO10-1 trotseerden de files om te strijden tegen onze jongens.

Vandaag maakte Jayson ons achttal compleet. Jayson maakte in de winterstop de transfer van Arkel naar GJS. Hij liet zich gelijk goed zien in deze avondwedstrijd.

De eerste helft eindigde in 3-2 en ging qua scoreverloop dus gelijk op. Senna had na een paar minuten al de score geopend, maar twee minuten later was het al 1-1 uit een snelle tegenaanval. Na de time-out gebeurde exact hetzelfde. Nu scoorde Niels uit een prachtige aanval, die opgezet werd door Jurre en Senna. Een minuut later was het helaas weer gelijk door een onoplettendheid achterin.
Als we in deze helft in de afronding iets scherper waren geweest, waren er zeker veel meer doelpunten gevallen. Gelukkig maakte Stef vlak voor rust de 3-2, waardoor we met een voorsprong gingen rusten.

De limonade werd voor een keer op het veld opgedronken, waardoor we snel konden starten aan de tweede helft.

Nu was de scherpte voor het doel er wel en werden aanvallen aan de lopende band omgetoverd tot doelpunt. Binnen een paar minuten had Brent er twee gemaakt en was het verschil drie. Groote Lindt zakte verder in en gaf Daan, Jayson, Jurre en Thijs zo veel ruimte om beurtelings rustig op te bouwen. Onder het genot van de ondergaande zon ontstond zo een eerste zomeravond potje voetbal. Het tempo ging wat omlaag, maar de doelpuntendrift was onverminderd aanwezig. Stef had met een mooie trap van afstand de 6-2 gemaakt. Na de laatste time-out werd Jayson wat meer naar voren geschoven en dat betaalde zich gelijk uit. Met zijn eerste twee doelpunten in ons team, zette hij de 8-2 op het bord. Zijn eerste kwam voort uit een corner. Brent legde de bal terug op Jurre, die ‘m vervolgens netjes voor slingerde naar de tweede paal. Jayson stond daar klaar om beheerst binnen te schieten. De tweede maakte Jayson door  met z’n linker de bal in de rechterhoek te schuiven.
Het slotakkoord was weer voor Brent. Hij maakte zijn hattrick vlak voor het eindsignaal compleet. Zo beloonden we het goede spel met maar liefst zes doelpunten in de tweede helft. Vol goede moed kijken we zodoende uit naar de wedstrijd van zaterdag. Met Heerjansdam JO10-1 treffen we dan een zeer sterke tegenstander. 11:30 uur, sportpark Dalem. Tot dan allemaal!!