• LIDMAATSCHAP
 • Lidmaatschap aanvragen

  Lid worden van GJS? Download formulier naar je bureaublad. Vul het formulier zoveel mogelijk digitaal (dus op het scherm) in, print het uit en lever het in bij GJS. Opsturen van het ingevulde formulier kan ook.

  Gorkumse Jonge Spartanen
  t.a.v. ledenadministratie
  Postbus 3093
  4200 EB Gorinchem

  pdf-iconDOWNLOAD FORMULIER AANMELDEN

   

  Lidmaatschap wijzigen of andere mutatie (email, telefoonnummer etc.) doorgeven

  Een wijziging of andere mutatie kunt u doorgeven met behulp van het formulier. Vul het in, print het uit en lever het in bij GJS. Opsturen van het ingevulde formulier kan ook.

  pdf-iconDOWNLOAD FORMULIER WIJZIGEN

   

  Lidmaatschap opzeggen

  Een lidmaatschap bij GJS loopt vanaf het moment van aanmelding t/m 30 juni van enig jaar. Tussentijdse opzegging van het lidmaatschap is mogelijk. Een lid is in dat geval wel contributie verschuldigd tot einde lidmaatschap, zijnde 30 juni volgend op het moment van beëindiging lidmaatschap. Overschrijven naar een andere vereniging is ook mogelijk. Om voor een andere vereniging uit te mogen komen, dient het volledig ingevulde en ondertekende overschrijvingsformulier voor 15 juni van enig jaar in het bezit te zijn van de KNVB. Een lidmaatschap opzeggen kan met behulp van het formulier. Vul het in, print het uit en lever het in bij GJS. Opsturen van het ingevulde formulier kan ook.

  pdf-iconDOWNLOAD FORMULIER OPZEGGEN

   

  Heeft u verder nog vragen stuur een email naar ledenadministratie@gjs-gorinchem.nl