Mobiel digitaal wedstrijdformulier invullen JO9 t/m JO12

Mobiel digitaal wedstrijdformulier invullen JO9 t/m JO12

26 augustus 2021 10:15

RK

Zaterdag 11 september start de competitie ook voor onze JO9 t/m JO12 teams.
Het is dan fijn dat van ieder team een teammanager de spelersopgaaf kan doen in de Wedstrijdzakenapp. Lees hieronder meer:

Vanaf het seizoen 2018/’19 moeten pupillenteams vanaf Onder 8 de spelersopgaaf invullen op het mobiele digitale wedstrijdformulier (mDWF) in de Wedstrijdzaken app.

Door de spelersopgaaf in het mDWF in de Wedstrijdzaken app te doen, krijgt de KNVB meer data en informatie over spelers die daadwerkelijk in de jeugdteams actief zijn. Daarmee kan de KNVB op termijn de poule-indelingen verbeteren en ervoor zorgen dat er nog meer wedstrijden gespeeld worden tussen gelijkwaardige teams, wat ten goede komt aan de ontwikkeling en het plezier van het voetballende kind.

Wie doet de spelersopgaaf?
Voor de verenigingen betekent dit dat voor elke wedstrijd een spelersopgaaf moet worden ingevuld met de Wedstrijdzaken app. Het werkt in grote lijnen hetzelfde als bij het junioren- en seniorenvoetbal. De spelersopgaaf kan worden ingevuld door de teammanager en eventueel door de spelbegeleider of wedstrijdsecretaris. Alle vaste spelers van de diverse teams zijn inmiddels toegevoegd aan de teams en komen standaard op het mDWF. Voor de wedstrijd hoeven daarom alleen de eventuele mutaties (afwezigen/inleners) te worden ingevoerd.

NB. Leiders/trainers kunnen dit alleen zelf doen als ze lid zijn van GJS (en de KNVB) en als ze daarvoor gemachtigd zijn. Zorg daarom dus als leider/trainer dat je als zodanig bekend bekend bent en lid word/bent.
In onderstaande links meer info (van de KNVB):

VANAF ONDER 8 SPELERSOPGAAF IN WEDSTRIJDZAKEN APP

VEELGESTELDE VRAGEN MDWF PUPILLEN

INVULLEN MOBIEL DIGITAAL WEDSTRIJDFORMULIER VELDVOETBAL WIJZIGINGEN PER 1 JULI 2020


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!