Teamindeling jeugd 2022/2023 - GORKUMSE JONGE SPARTANEN

Teamindeling jeugd 2022/2023

Teamindeling jeugd 2022/2023

3 juli 2022 11:45


De teamindelingen zijn gemaakt. Dit heeft veel tijd en energie gekost van onze coördinatoren. Bijna wekelijks waren er nog wijzigingen door spelers die besloten te stoppen en door nieuwkomers die bij GJS willen komen spelen.

 Daarnaast delen we de teams in met de kennis van nu, vandaar dat een teamindeling altijd voorlopig is.

De ontwikkeling van kinderen staat nooit stil. Doordat de KNVB werkt met fasevoetbal (iedere competitie bestaat uit 3 of 4 fases, iedere fase wordt de competitie opnieuw ingedeeld) bij alle jeugdindelingen kunnen wij ook per fase monitoren of de indeling nog recht doet aan het niveau van waarop de speler/speelster is ingedeeld.

We hebben dit jaar gestreefd naar “kleine” teams zodat spelers/speelsters zoveel als mogelijk dat kunnen doen wat ze graag willen, namelijk voetballen. Dit is niet overal gelukt. Het is daarom belangrijk dat de teams die ruim in de spelers zitten de wat minder ruime teams waar mogelijk helpen, zodat iedereen kan voetballen op zaterdag.

De schone taak van onze jeugdcoördinatoren zal zijn om te zorgen dat er volop samenwerking is tussen de trainers van de teams en ook tussen de leeftijdscategorieën.

Onderstaand de teamindeling: 

TEAMINDELING SEIZOEN 2022/2023 

 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!