Corona update: gebruik kantine vanaf 1 oktober

Corona update: gebruik kantine vanaf 1 oktober

30 september 2021 8:45

Bart Verhoeks

Graag jullie aandacht voor het volgende belangrijke bericht:

Beste leden, ouders en/of verzorgers van GJS,

Vanaf vrijdag 1 oktober as. gelden er nieuwe Corona richtlijnen:

De voetbalkantine van GJS is te vergelijken met de horeca en moeten wij als vereniging ook voldoen aan het controle beleid aan de deur. 
Vanwege de verslechterende weersomstandigen en de aankomende herfst en winter heeft het bestuur besloten om de kantine vanaf vrijdag 1 oktober as. weer volledig te openen en bent u van harte welkom! Uiteraard moet ook GJS voldoen aan de richtlijnen die de overheid heeft gesteld voor het bezoek aan horecagelegenheden. Dit houdt het volgende in:
  1. De kantine kan ter allen tijde bezocht worden voor het bestellen/afhalen van consumpties. Na uw bestelling of toilet bezoek moet u de kantine weer verlaten. Het is niet toegestaan om in het afhaalgedeelte van de kantine te verblijven.
  2. Ook is het vanaf 1 oktober weer mogelijk om in de kantine te verblijven zonder 1,5 meter afstand te houden. Als bezoeker wordt u dan gevraagd om de Corona check app te tonen. U bent dan van harte welkom in een "apart" gedeelte van de kantine. Hier geldt wel, vol is vol!
  3. Als u om welke reden dan ook geen Corona check wil/kan laten zien dan respecteren wij dat als vereniging. Omdat het niet is toegestaan om zonder Corona check in de kantine te verblijven heeft GJS voor de kantine een tent geplaatst waarin u uw consumptie kan nuttigen.

Wij rekenen als bestuur op begrip van alle bezoekers en leden en vragen jullie om medewerking zodat we deze periode ook weer snel achter ons kunnen laten!

Bestuur GJS
Bron: Het bestuur
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!