Toegang GJS complex

Toegang GJS complex

9 augustus 2021 9:00

Bart Verhoeks

Namens het bestuur graag jullie aandacht voor het volgende:

Beste leden, ouders en/of verzorgers,

Naar aanleiding van een overleg met de gemeente Gorinchem en de wijkcoordinator van Gorinchem Oost willen wij graag met jullie het volgende delen:

In de afgelopen Corona periode heeft het GJS bestuur in overleg met de gemeente Gorinchem het gebruik van het kunstgrasveld gedoogd buiten de reguliere openingstijden van het complex. Hierdoor was het toch mogelijk voor de jeugd om in een vervelende periode waarin weinig te doen was toch een balletje te trappen en sportief bezig te zijn. Tevens zijn er in samenwerking met Gorinchem Beweegt en een groot aantal vrijwilligers van de club zelf een aantal activiteiten georganiseerd, ook voor niet jeugdleden van GJS. Een groot succes!

Helaas moeten wij constateren dat dit momenteel veelvuldig leidt tot (geluids)overlast in de omringende buurt en vernielingen op en aan het complex en dat deze overlast toeneemt. Het bestuur heeft inmiddels overleg gehad over een aantal maatregelen en regels met de gemeente Gorinchem. Het volgende is afgesproken:

  1. Het complex is uitsluitend toegankelijk voor leden, spelers, vrijwilligers en ouders/verzorgers gedurende trainingen en voor toeschouwers gedurende wedstrijden. Trainingsschema's en wedstrijdoverzichten zijn te vinden elders op deze website. Het toegangshek is dan geopend.
  2. Het complex kan tevens geopend voor huurders van de voetbalvelden op doordeweekse dagen en/of onderhoud. Voorbeelden zijn de Buitenschoolse Opvang en het Fortes College voor gymlessen. Op deze momenten zijn uitsluitend de gasten van de huurders welkom op het complex.
  3. Als het toegangshek gesloten is, is het verboden het terrein te betreden en ben je niet welkom. Voor alle duidelijkheid, een voetbalveld is GEEN openbaar terrein. Om sportief bezig te zijn verwijzen we naar het trapveld bij het Merweplein.
  4. Tijdens wedstrijden, trainingen, clinics etc. is het gebruik van versterkte muziek vanaf heden niet toegestaan.

De komende periode worden er extra surveillances uitgevoerd door handhaving/politie en wordt er gewaarschuwd als je op het complex aanwezig bent ondanks dat het toegangshek gesloten is. Vanaf 17 juli as. wordt er gehandhaafd en krijg je een boete.

Als bestuur willen wij er alles aan doen om handhaving te voorkomen maar willen we tegelijkertijd ook voorkomen dat er overlast wordt veroorzaakt in de omgeving van GJS. Daarom vragen wij jullie vriendelijk doch dringend het complex niet te betreden als het toegangshek gesloten is en met elkaar te gaan voetballen op het nabij gelegen trapveld. 

Laten we dit met z'n allen respecteren en er voor zorgen dat GJS een gezellige club blijft, ook voor onze omgeving. Wij rekenen op het begrip van onze leden!

 

Met vriendelijke groeten,

Namens het bestuur.

 

Bron: Het bestuur
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!