Opleiden pupillenkeepers krijgt vorm

Opleiden pupillenkeepers krijgt vorm

29 augustus 2020 16:45


Het opleiden van keepers is een vak apart. En daarom gaan we daar vanaf dit seizoen in de onderbouw extra aandacht aan besteden!
Gelukkig hebben we in Cees van Gelderen, Edwin van den Dool en Eric Eindhoven drie ervaren keeperstrainers gevonden die nog meer tijd en energie willen steken in het opleiden van onze keepers bij de pupillen.

Met hun professionele aanpak trachten ze jongens en meisjes te enthousiasmeren om met plezier te keepen en hun keepersvaardigheden verder te ontwikkelen.

Tijdens de circuittrainingen op maandag en dinsdag van de JO8 t/m JO12 zullen zij de overige trainers ondersteunen bij het geven van aanwijzingen aan de keepers. Daarnaast blijven ze ook op vrijdagavond hun specifieke keeperstrainingen geven.

Mochten er kinderen en ouders zijn die het leuk vinden om zo'n specifieke keeperstraining eens bij te wonen: op vrijdag 11 september is er voor alle geïnteresseerde pupillen een open training. Van 18:00 uur tot 19:00 uur voor de JO8, JO9 en JO10. Van 19:00 uur tot 20:00 uur voor de JO11 en JO12.

Dus kom langs en ervaar hoe het is om aan zo'n training deel te nemen. Aanmelden kan via Edwin van den Dool op 06 - 5716 5350.

Peter Bijker

Hoofd Jeugdopleiding onderbouw

IMG_4056.jpeg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!