Kleding - GORKUMSE JONGE SPARTANEN

Kleding

Kleding

Kleding en accessoires

Het is mogelijk om vanuit je luie stoel de officiële GJS kleding en accessoires te bestellen. Door op onderstaand link te klikken komt u automatisch in onze webwinkel. De rest wijst zich vanzelf.

GJS WEBWINKEL

 

Sponsoring

Wilt u als kledingsponsor optreden? Wij informeren u graag over de mogelijkheden en voorwaarden. GJS streeft naar uniformiteit in uitstraling. In dat kader heeft GJS een contract met Deventrade (importeur van Hummelsportkleding in NL). In overleg met deze partijen heeft GJS een kledinglijn gekozen. Op basis van de vermelde overeenkomst zijn GJS-teams verplicht Hummel-kleding te dragen. Het is GJS-teams dus niet toegestaan om in andere merken wedstrijdkleding en trainingspakken aan wedstrijden deel te nemen. Indien wij afwijkende kleding constateren, zal er contact worden opgenomen.

 

Hoe nu verder?

Indien u een team wenst te voorzien van sponsorkleding kunt u een e-mail sturen naar sponsoring@gjs-gorinchem.nl. Na ontvangst wordt er contact met u opgenomen om uw wensen te bespreken. GJS doet na ontvangst van een verzoek een prijsopgave. Nadat er een akkoord is, wordt de kleding besteld en na bedrukken uitgeleverd. Het is gebruikelijk dat de beschikbare korting ten gunste van GJS komt. Dat is goed voor de club. Het geld wordt in de vereniging geïnvesteerd. Het wordt gebruikt voor het aanschaffen van diverse (trainings-)materialen. Indien sponsorkleding wordt uitgeleverd, wordt deze eigendom van GJS. In samenspraak met de sponsor wordt na ieder seizoen bepaald wat er met de kleding gebeurt. Dit is in de praktijk een formaliteit, omdat de kleding meestal bij het team blijft dat in eerste instantie van de kleding is voorzien. In overleg zijn er altijd andere afspraken te maken.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!