• Wie in 2001 geboren is.....
 • In het seizoen 2014/2015 is de KNVB gestart met de invoering van het spelregelbewijs. Het maakt voetballers namelijk van jongs af aan vertrouwd met de regels en geeft hen meer inzicht in (én begrip voor) de beslissingen van de scheidsrechter.

  In dat eerste seizoen waren de spelers uit 1998 verplicht het spelregelbewijs te halen. Hier is elk seizoen een nieuw geboortejaar bij gekomen. Op dit moment dienen alle in de jaren 1998 tot en met 2000 geboren spelers een spelregelbewijs te bezitten. De in 2001 geboren spelers dienen dit spelregelbewijs de komende maanden te halen. Halen ze dat niet dan mogen ze straks niet meer deelnemen aan wedstrijden.

  Jullie hebben per email inmiddels een activatiecode ontvangen. Deze mail gaat naar het mailadres zoals dit bekend is bij de ledenadministratie, misschien is dat het mailadres van je ouders/verzorgers (vraag het daar dus eventueel even aan). Mocht je deze mail niet ontvangen hebben dan is het mailadres dat bij ons bekend is dus niet juist. Stuur in dat geval een mail naar wedstrijdsecretariaat@gjs-gorinchem.nl, je ontvangt dan alsnog een activatiecode.

  NB vergeet in dat geval ook niet om het juiste mailadres ook door te geven aan de ledenadministratie (via ledenadministratie@gjs-gorinchem.nl)

  Voor meer info zie www.voetbalmasterz.nl

  Rob Koops

  Op dit moment moeten nog 10 personen (van de 39) het spelregelbewijs halen, in de bijlage is te zien welke spelers het betreft (update 13-08-2018).

  NB voor de volledigheid: het niet halen van je spelregelbewijs heeft als gevolg dat je komend seizoen niet mag voetballen, niet bij GJS maar ook niet bij een andere vereniging! Dit is geen regel van GJS, maar van de KNVB.

  NB2 Het behalen van het spelregelbewijs is ook verplicht voor spelers en speelsters (uit 1998 tot en met 2001) die pas onlangs lid zijn geworden of opnieuw lid geworden zijn.

  Download overzicht