Google analytics Toestaan Niet toestaan

GJS laat spierballen zien; JEKA druipt teleurgesteld af en moet nog een week wachten om kampioenschap te vieren

Uitslag 2-2

Vandaag is Arie weer aan de beurt als verslaggever..... in de rust komt Mark pas erachter dat Arie niet van de partij is. Gelukkig staat alles nog op het netvlies.😬🙈. Arie jij brengt weer verslag uit tegen rbc?🤔 Vandaag tegen DE koploper jeka. Een fysieke ploeg. Vandaag doet Joey mee omdat vinz zich niet lekker voelt.  Gjs start heel goed. De jongens spelen mooi positiespel. We kunnen het wel.👍👍 De duels worden gewonnen. Vooral het middenveld had het onder controle (jurre, Tim en Julian). En ook onze verdedigers zijn vandaag goed wakker (Noah, Chris, Thomas, en Thijs). Er komen kansen maar ze gaan net over of naast (Bram met links en jurre met rechts). Maar jeka staat niet voor niets op kop. 🥇Ook jeka krijgt de eerste kansjes maar Douwe redt knap. Opeens een corner uit het niets voor jeka. Ai Ai 0-1 een mooie kopbal; we hebben zoals vaker moeite met corners van de tegenstander. Jeka is sterk in de lucht en speelt soms op het randje. De gjs scheidsrechter houdt geen regie (zoals vaker bij gjs; we hebben zeker geen thuisfluiter; eerder een uit-fluiter). Tip aan onze jongens: als bal uit gaat of er is een vrije trap; pak die bal gewoon. Want jeka en vorige tegenstanders pakken gewoon bal en krijgen dan het voordeel van de twijfel! Rust......eerste kwart 1e helft is gjs beter en tweede kwart 1e helft jeka. Even opladen en dan volle bak. Hup gjs💪  Gjs krijgt kansen. Thijs met een mooie actie mer schot die in het zijnet beland. Joey (valt goed in na een wedstrijd van jo11-2 al te hebben gespeeld) die vanaf rechts de bal hard inschiet maar hun zeer betrouwbare keeper redt. Jammer.

Links achterin moet gjs een vrije trap (of uitbal) krijgen maar de scheidsrechter laat wederom een steek vallen en gjs laat kaas van het brood eten. Jeka neemt bal en schiet de bal van ver over Douwe die een stukje voor de goal staat. 0-2😩😩Jeka is virtueel kampioen. Maar dan kennen ze onze gjs boys niet.😏🤪 Ze geven alles. Kansen over en weer. Bijna maakt jeka de 0-3 maar rakelings over/naast. Kenmerkend voor de strijd die gjs vandaag levert, is de super sliding die Thomas maakt. Super! Jeka die heel gevaarlijk eruit komt en dan deze ingreep💪💪Jeka schopt en duwt en met name Bram wordt als spits veel gehinderd (zwaargewicht als laatste man en voorstopper). Eindelijk geeft de scheids een vrije trap. Julian schiet de bal strak en beheerst; Yes 1-2! Kan het nog. De trainers van jeka beginnen zenuwachtig te worden. Gjs dringt verder aan. Thijs die tot 3x van verre afstand het probeert (misschien teveel van het goede?; inspelen kan een betere optie zijn om gevaar te stichten). Thomas krijgt de bal iets buiten de 16 en past naar Bram en de bal door de benen van tegenstander bij Tim krijgt. Tim twijfelt geen moment en schiet de bal vol in de rechterhoek. 2–2. Wat een feest. Nog een paar minuten. Jeka begint zich te irriteren. Bram krijgt een enorme beuk in zijn rug en we krijgen een vrije trap vanaf rechts. Een mooie plek voor Thijs. Maar het is jurre (heel actief vandaag) die de bal neemt en te hoog schiet. Jammer. Kans gemist op de verdiende overwinning. Het is spannend en dat merk je duidelijk aan het publiek die vandaag aanwezig is. Er is zelfs een delegatie van lrc aanwezig die belang hebben bij een goede uitslag van gjs.Afgelopen; de scheids fluit. Onze jongens juichen net alsof ze kampioen 🏆🏆🥳🥳zijn  geworden en voor jeka is het even uithuilen😓. Het kampioenschap is met een week uitgesteld en lrc is dichterbij gekomen. Volgende week spelen we de laatste competitiewedstrijd uit tegen rbc (volgens de laatste informatie in het stadion dus wat wordt een feest).