Onbekend

Oranje Wit – GJS

Zaterdag 22-09-2018

Uitslag 3-12

Wat een begin van de competitie; 3⃣➖1⃣2⃣👏🏻uit winnen bij Oranje Wit (OW) in Dordrecht. Wat aan de late kant komen we aan. Zo druk op en rond het terrein. De 🚗🚙parkeren valt niet mee daar. Snel omkleden en nog een warming up van 5 minuten. Als de wedstrijd begint zijn de jongens nog niet helemaal scherp en de 1-0 voor OW ligt er al snel in. En ze krijgen zelfs meer kansen. De spits van OW loopt een paar keer uit de rug weg en krijgt doelkansen. Keertje lat, keertje paal. Dat zit niet tegen 😅. Sterker nog, we komen via Julian op 1-1. GJS komt op gang... De keeper van OW laat een bal los en Bram is er als de kippen bij; 1-2 voor ⚪🔴. En door. Jurre knalt eerst nog op de lat, maar zijn eerst volgende balcontact is wel een goal; 1-3. Nu gaat het snel, OW komt er steeds minder af. Julian rondt een mooie actie beheerst af met een geplaatst schot; 1-4. OW wordt geen rust gegund (net als de verslaggever 😂, zaak om goed aantekeningen bij te houden). Dat de aanval zich lekker kan uitleven is natuurlijk zeker te danken aan goed werkt van de verdedigers Thijs, Thomas, Noah, Christof en Douwe💪🏽. Zo komt Thijs goed voor de spits, pikt de bal op en passt naar Tim die Vinz aanspeelt; die knalt de 1-5 hard in de touwen. Inmiddels komt OW de eigen helft bijna niet meer af. Toch wel verrassend. Tim geeft nog maar eens een assist op Christof die afwerkt; keeper krijgt de bal (weer) niet vast en de bal hobbelt erin; 1-6. RUST ☕. Kunnen we ff een bal zoeken die kwijt is 🌳⚽🌳...  . 2E HELFT. OW probeert direct na rust weer wat aan te zetten. Ze komen na een lobje op 2-6. Het zal toch niet... Nee, het zal niet, want GJS komt na een goeie voorzet van Tim op Bram op 2-7. GJS laat bij vlagen mooi voetbal zien als team. Julian geeft breed op Christof, die kapt 2 man uit en puntert de bal in de hoek; 2-8. Iedereen ruikt nu de goal en dat komt de nauwkeurigheid niet helemaal te goede. Paar mooie kansen gaan er niet in. Al is het spel prima. Ook OW krijgt een paar kansen, maar Douwe houdt ze. Jurre schiet en de OW keeper laat los, dat moet je niet doen, Bram is alert en hup, 2-9. Dan volgt de 2-10 snel na een aanval via 4 man, Julian rondt die prachtig af met een peer in de kruising. Lekker. Dubbele cijfers. OW scoort tussendoor de 3-10 waarna GJS weer 3-11 maakt na een aanval over links, voorzet Jurre, tikkie van Tim, voet van Vinz die de 3-11 binnen werkt. OW is er klaar mee. Ze scoren wel, maar dat is dan ook nog eens in hun eigen goal; 2-12. Na een stroeve start een zeer sterke overwinning in de hoofdklasse. Klasse. Niks code geel, code ⚪🔴😜. De volgende tegenstanders zullen wel op scherp staan als ze tegen GJS moeten .. Op naar de volgende wedstrijd.