Merwe Donk 56 A
4207XB
GORINCHEM
tel. 0183-637786

Ondanks dat GJS vanaf de 20e minuut met tien man moest spelen vanwege een rode kaart van Björn Barten, werden de drie punten toch in eigen huis gehouden. Man van de wedstrijd Quincy Bartens mistte na een kwartier een strafschop, maar herstelde zich door twee vrije trappen schitterend binnen te schieten.
GJS probeerde vanaf de eerste minuut verzorgd voetbal te spelen en met combinatievoetbal de aanval te zoeken. Toch was het eerste schot op doel na tien minuten van de gasten uit Woudrichem, maar het schot van Tim Saaman werd klemvast gepakt door Raymon den Haan. Vijf minuten later werd Ben Vissers na een goede aanval onderuit gehaald in het strafschopgebied. Scheidsrechter Chris van Rijswijk wees direct naar de stip en Quincy Bartens ging achter de bal staan. Zijn schot in de hoek werd echter keurig gepareerd door keeper Aljan Dekker. Twee minuten later nam Quincy Bartens revanche op zichzelf door een vrije trap van ongeveer 20 meter schitterend in de korte hoek binnen te schieten (1-0). Weer vijf minuten later stond de thuisclub ineens met tien man, omdat Björn Barten wegens slaan van het veld werd gestuurd. Aan het spelbeeld was niet te zien dat GJS met een man minder in het veld stond. GJS bleef het beste van het spel houden, hoewel beide teams mogelijkheden kregen. Zo pakte Raymon den Haan een afstandsschot en schoot Tim Saaman hard net over de lat. Aan de andere kant verdween een schot van Rob van den Boom via de vingertoppen van Aljan Dekker en de lat over het doel. In de laatste tien minuten van de eerste helft drong Woudrichem wat meer aan. Maar de schoten op doel werden een prooi voor Raymon den Haan. Ook GJS kreeg nog een goede kans uit een corner, maar Sjoerd Houdkamp schoot vrijstaand net over het doel. Ruststand dus 1-0.
Na de rust probeerde Woudrichem het nog wel, maar echt gevaarlijk werden de gasten niet meer. Beide teams kregen wat mogelijkheden. Zo moest Raymon den Haan nog een keer handelend optreden en konden Rob van den Boom en Quincy Bartens de bal net niet binnen de palen krijgen. Na 70 minuten mocht Quincy Bartens net buiten het strafschopgebied weer een vrije trap nemen. De bal verdween hard en hoog via de vingertoppen van Aljan Dekker in het net, 2-0 dus. Diep in de extra tijd lukte het Woudrichem toch nog om de aansluitingstreffer te maken via Danny Schaap. Een minuut later kreeg ook Bori Secreve nog een kans maar hij schoot recht in de handen van Raymon den Haan. Zo behaalde GJS, zonder de vaste basiskrachten Ruud Bos en Sjors Hendriks, een verdiende overwinning op Woudrichem. Komende zaterdag gaat GJS op bezoek bij hekkensluiter Altena in Nieuwendijk.