Merwe Donk 56 A
4207XB
GORINCHEM
tel. 0183-637786

GJS blijft het goed doen, ook na het behalen van de tweede periode. Nu werd op een winderig en nat Sportpark Dalem met 2-0 gewonnen van het sterke EBOH.
Net als vorige week in de uitwedstrijd tegen Altena opende Youri Bos al snel de score, namelijk in de derde minuut, door middel van een zuiver en laag afstandsschot. Een lekker begin dus. EBOH liet zich niet ontmoedigen en trok ten aanval en kreeg ook diverse mogelijkheden. De sterke voorhoede van de gasten miste deze middag echter de scherpte en de schoten gingen of naast en over het doel of werden een prooi van de sterk keepende Raymon den Haan. Vooral Ricardo Heuverling kwam een aantal keren in kansrijke positie. Ook GJS kreeg kansen, maar ook deze werden niet benut. Want net als bij GJS stond bij de gasten een prima keeper in het doel, namelijk Jan-Arie Kouwenhoven. Ruststand derhalve 1-0.

Na de rust veranderde er aan het spelbeeld niet zo veel. De eerste mogelijkheid was weer voor GJS, maar Rob van den Boom schoot net naast. Hier en daar werd het ook wat steviger in het veld, maar onsportief werd het nooit. Scheidsrechter Jerry Molenaar liet beide partijen gelukkig voetballen. Beide teams kregen mogelijkheden. Zo kopte Youri Bos een vrije bal vallend in de korte hoek, maar ook nu redde keeper Jan-Arie Kouwenhoven. En aan de andere kant belandde een afstandsschot boven Raymon den Haan op de lat. In de 80e minuut viel de beslissing in de wedstrijd. Een goede voorzet van Quincy Bartens kwam voor de voeten van invaller Björn Barten die beheerst binnen schoot (2-0). De laatste tien minuten mocht ook Sjors Hendriks weer minuten maken. Hij viel gretig en hard werkend in.

Volgende week heeft GJS rust en op 15 april staat de uitwedstrijd tegen Heukelum op het programma.