4209AX
SCHELLUINEN
tel. 0183-624545

Schelluinen – GJS 1-1
Onder ijskoude en mistige omstandigheden werd deze wedstrijd gespeeld. Aan het eind van de wedstrijd waren de toeschouwers verkleumd en hadden beide teams de punten broederlijk gedeeld.
In de eerste helft werd er vooral door GJS nog best aardig gevoetbald onder leiding van een uitstekende Sereno Latuhihin op het middenveld. In de 12e minuut werd een goed schot van Rob van den Boom prachtig door keeper Jochem van der Werff uit de kruising getikt. Twee minuten later een enorme kans voor de thuisclub. Diego Kemp loste een hard schot op doel dat Raymon den Haan uit doel tikte, waarna dezelfde speler de rebound naast schoot. In de 27e minuut tikte Remco de Bruijn de bal terug op keeper Raymon den Haan, die de bal vervolgens in zijn handen nam. Scheidsrechter Kevin Konings bestrafte dit met een indirecte vrije trap. De bal werd opzij getikt naar Kenny Lagendijk en die schoot de bal hard en laag langs de muur in de verre hoek de bal buiten bereik van Raymon den Haan, 1-0 dus. GJS bleef het betere van het spel houden en kwam ook verdiend op 1-1, toen Rob van den Boom goed doorzette, de bal naar Joep Ockhuizen schoof, die deze vervolgens hard binnen schoot, Vlak voor rust schoot Joep Ockhuizen nog een keer net naast. Ruststand dus 1-1.
Na rust werd het spel steeds rommeliger en goed voetbal was er niet meer te zien. De thuisclub scoorde uit buitenspelpositie nadat het fluitje al had geklonken en Rob van den Boom schoot nog een keer hard en net over de lat. Tegen het eind van de wedstrijd werd Quincy Bartens op het randje van buitenspel de diepte ingestuurd en werd binnen het strafschopgebied in zijn rug geduwd. Scheidsrechter Kevin Konings, die redelijk in de buurt liep, wilde echter van geen strafschop weten. Korte tijd later blies hij voor het einde van de wedstrijd.
Dit was de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop. Komende zaterdag speelt GJS nog om 12.00 uur thuis voor de beker tegen Nivo Sparta uit Zaltbommel. In de poule zaten beide teams ook bij elkaar en eindigde de wedstrijd in Dalem op 1-1.