GJS JO15-1 geeft 2e helft niet thuis!

GJS JO15-1 geeft 2e helft niet thuis!

GJS JO15-1

3 - 3

Nieuw Lekkerland JO15-1

10'
20'
... (kopbal)
Teun Lubbers (intikker)
27'
Assist: Lorik Meha
Teun Lubbers (intikker)
32'
Assist: Sam ten Have
45'
... (schot)
60'
... (kopbal)

Competitie

2e klasse 12

Datum

2 april 2022 11:30

Scheidsrechter

R. Hagoort

Accommodatie

Sportpark Dalem
Merwe Donk 56 A
4207XB
GORINCHEM
tel. 0183-637786

Vandaag stond er een belangrijke wedstrijd op het spel tegen de nr. 2 in de competitie Nieuw Lekkerland JO15-1. Gezien het feit dat wij met een wedstrijd minder er relatief beter voor stonden, konden we vandaag goede zaken doen. Heel de week was er dan ook goed en scherp getraind en waren we voor de verandering weer eens compleet vandaag. Om stipt 11.30 uur werd er op het kunstgrasveld afgetrapt en begonnen we vandaag in een 1-4-5-1 opstelling.

Na een aftastend begin van beide kanten namen wij na 5 minuten de regie in handen en begonnen we aan onze zoektocht naar goals, het spel was voor het mooie wel iets te onrustig, maar desondanks voerde we duidelijk de boventoon. Na 10 minuten begon Caz vanaf het middenveld aan een solo die eindigde met een fantastisch schot vanaf de 16 stijf in het kruis, 1 - 0. Ondanks de goal bleven we wat onrustig en onzorgvuldig in ons spel en viel ook Sep nog eens ongelukkig uit met een verdraaide knie. Nieuw Lekkerland stelde er gelukkig voor ons niet zo heel veel tegenover, hoe lullig zou dan ook de goal vallen aan onze kant, want doordat Sep geblesseerd op het veld lag wilde Hans de bal uitspelen, echter deed hij dat niet zo heel handig met het weggeven van een corner. De corner werd vervolgens gewoon genomen door Nieuw Lekkerland, ( kan ik me overigens voorstellen, want het zag er ook niet percee uit dat deze met opzet werd weggegeven ) stonden wij te slapen en kon de spits vogeltje vrij binnenkoppen, eerste keer bij ons voor de goal en 1 - 1. Gelukkig gingen we vanaf deze goal ineens wel de ruimte die er lag goed gebruiken op het veld en werd Nieuw Lekkerland met de rug tegen de muur gezet. We wisten onszelf hierdoor de nodige mogelijkheden te verschaffen, maar werd het net nog niet getroffen, ook viel het op dat we rond de 16 iets te lang bleven breien, terwijl de mogelijkheid tot schieten toch echt een paar keer aanwezig was! Uiteindelijk viel de dikverdiende goal rond de 25e minuut en was het Lorik die goed het overzicht behield in de 16 en de bal panklaar neerlag voor Teun, die op zijn beurt koeltjes met links in de korte hoek binnenschoot, 2 - 1. GJS bleef na deze goal aandringen en was Nieuw Lekkerland op dat moment rijp voor de sloop, na eerst nog wat mogelijkheden te hebben gemist was het net voor rust Sam met een fantastische steekbal op Teun die vervolgens voor de 2e keer koel bleef voor de goal en de bal wederom met links wist binnen te tikken, 3 - 1. Even hierna klonk het rustsignaal en gingen we met een dikverdiende 3 - 1 voorsprong aan de thee.

In de rust volgde er wat omzettingen en gingen we gezien de ruimte die er lag achterin met 3 man voetballen, waardoor Lorik voorin ondersteuning kreeg van Niko. Achteraf gezien pakte deze omzetting niet heel goed uit, maar komt dit ook doordat Nieuw Lekkerland wat aanpassingen had gedaan en gewoon feller en sterker uit de hoek kwamen. Eigenlijk hebben we de gehele 2e helft onder ons kunnen gevoetbald en werden we op felheid afgetroefd door de tegenstander, duels werden veelal verloren en ook het spel aan de bal was te onrustig!
Na 10 minuten in de 2e helft resulteerd dit in de aansluitingstreffer door Nieuw Lekkerland, werd er een bal in de diepte gespeeld en stonden we te slapen, want ipv achter de man te staan stonden we ervoor en was het voor de linksbuiten een koud kunstje de bal 1 op 1 met Sven binnen te schieten. Wij konden onszelf helaas niet echt meer herpakken, maar hadden we op de stand van 3 - 2 nog wel een keer enorme pech, want met een pegel vanaf de 16 was het Lorik die de bal helaas onderkant lat weer het veld in zag springen. Nieuw Lekkerland bleef echter de sterkere partij en vochten we wel als leeuwen, toch was het een beetje wachten op de gelijkmaker. Zo'n 5 minuten voor tijd viel deze dan ook en was het wederom uit een corner dat we ons veel te gemakkelijk lieten aftroeven en de bal weer simpeltjes werd binnengekopt, 3 - 3. Uiteindelijk werd er na 70 minuten afgefloten en was over de gehele wedstrijd gezien een gelijkspel de juiste afspiegeling van de partij. Eindstand 3 - 3.

Helaas voor ons bleven er vandaag teveel spelers onder hun niveau en kan dit natuurlijk een keer gebeuren. Hetgeen ik wel wat meer moeite mee heb is het feit dat we ons de 2e helft wel heel gemakkelijk het kaas van het brood lieten eten en zelfs in de duels werden afgetroefd door fysiek veel minder sterke spelers dan dat wijzelf hebben. Hard gewerkt is er zeker, maar helaas was het vandaag niet goed genoeg voor een overwinning. Komende week gaan we weer lekker trainen en mogen we as zaterdag lekker vroeg aan de bak bij Sliedrecht.

Tot de volgende!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!