Schenkeldijk 1
3328LA
DORDRECHT
tel. 078-6170745

Na een rare week waar er zoals bij een ieder bekend niet kon/mocht worden getraind moesten we vandaag aantreden tegen Dubbeldam JO15-1, een wedstrijd die toch nog wel een beetje ergens om ging, namelijk de 4e plaats op de ranglijst! Na de spetterende wedstrijd van vorige week hadden we vooraf nog alle vertrouwen dat wij die 4e plaats zouden gaan opeisen, maar uiteindelijk bleek dat verre van haalbaar!!!
Zonder Hans vertrokken we om 09.15 uur met een selectie van 13 man richting Dordrecht. Uiteindelijk verliep de voorbereiding verre van soepel en waren dit de eerste tekenen van wat zich later op het veld zou aantekenen, over het veld gesproken, zelden heb ik een dusdanige trostelose ambiance meegemaakt als veld C van Dubbeldam, ergens helemaal achteraf, zonder dug-outs en een knollentuin van jewelste!! Vooraf en in onze warming-up werd er dus ook al gewaarschuwd voor dit veld, combinatievoetbal zou namelijk nogal lastig zijn dus dan maar wat meer met kick and rush voetbal proberen iets te bewerkstelligen.

Om stipt 10.30 uur werd er door de scheidsrechter gefloten en vanaf minuut 1 bleek wel dat Dubbeldam er geen gras over liet groeien, fel op de bal en goed druk zettend over het hele veld. Wij daarentegen waren overal een stap te laat en lieten ons op alle fronten het kaas van het brood eten, tel hierbij een aantal individuele fouten op en na 10 minuten stond er reeds een 4 - 0 stand op het spreekwoordelijke scorebord!! Dit zou duidelijk niet onze dag gaan worden, dus dan maar proberen de rijen gesloten te houden om zo een ware afslachting te voorkomen, tot de 25e minuut lukte dit overigens geenszins, want Dubbeldam sneed en gleed er doorheen als een mes door warme boter, wij nog steeds overal een stapje te laat en als we dan eens op tijd waren dan werden de pootjes teruggetrokken, omdat die van Dubbeldam toch wel heel fel inkwam....... Na 25 minuten dan ook een 6 - 0 tussenstand en zeker niet geflatteerd. Ik ben dan ook heel eerlijk als ik zeg dat ik geen idee had hoe met deze situatie om te gaan, hoe te coachen! Caz wist de "eretreffer" in minuut 28 binnen te tikken na een goede combinatie met Lorik en zo gingen we met een 6 - 1 ruststand terug richting de kleedkamer, de laatste 10 minuten waren we iig schadevrij doorgekomen!

In de rust dan ook afgesproken deze 1e helft heel snel te vergeten en gewoon een goede 2e helft te gaan spelen! Dit zou uiteindelijk op inzet best lukken, maar voetbaltechnisch hadden we gewoon een complete off-day. Toch kregen we nog best de nodige kansen op meer treffers, maar ook dat zat er vandaag simpelweg niet in. Zij wisten nog wel 3x te scoren en zo gingen we uiteindelijk met een beschamende 9 - 1 nederlaag van het veld! Net voor de rust hoorde ik 1 van onze spelers zeggen dat Dubbeldam toch best een aardige ploeg had, daar ben ik het zeker mee eens, echter gaf ik ook aan dat wij ervoor hebben gezorgd dat zij beter werden dan ze daadwerkelijk zijn!!! Al met al een zeer pijnlijke, maar verdiende nederlaag en hoop ik maar dat we ons nog kunnen opladen voor de laatste wedstrijd as zaterdag thuis tegen de Alblas JO15-2. Ook nu zal de voorbereiding niet ideaal zijn zo zonder training, maar daar hebben we allemaal last van.

Mannen, zoals zaterdag besproken verwachten Rogier en ik van jullie dat er as zaterdag nog 1x vol gas wordt gegeven, want we hebben iets goed te maken!!!!!

Man of the match: bij een 9 - 1 uitslag lijkt me dat duidelijk: GEEN