Bloklandsekade 2
2975LA
OTTOLAND
tel. 0184-641669

Na een zeer roerige week met hierin een afgelaste wedstrijd, afgelaste training en verschillende spelers in quarantaine had/heeft ook bij ons de herintrede van Corona zijn weerslag niet gemist!
Desondanks moesten we vandaag gewoon aan de bak tegen de nr.3 op de ranglijst, VVAC! Gelukkig waren Daan en Tygo zo vriendelijk om na hun eigen wedstrijd met de 14-2 uit in Zwijndrecht bij ons aan te sluiten en zo beide uiteindelijk een zeer verdienstelijke 2e helft op de mat te leggen. ( mannen nogmaals dank voor jullie medewerking )
Door de rommelige en roerige week voorafgaand aan deze wedstrijd werd er besloten om vooraf in de wedstrijdbespreking niet over tactische en technische zaken te spreken, maar puur en alleen te wijzen op het voor en met elkaar keihard knokken deze wedstrijd!

Om 10.30 uur werd er op het hoofdveld gefloten voor de start van de eerste helft. VVAC ging furieus van start en wist al heel snel een corner ( 1 van de heel veel corners zou later deze wedstrijd blijken ) af te dwingen, deze werd goed genomen en ingedraaid, waarna wij in het centrum nogal stonden te slapen ( helaas niet de laatste keer deze wedstrijd ) en de bal er na een scrimmage via Joes werd ingeschoten. 1 - 0 achter na nog geen minuut spelen, niet direct de start waar we op hoopte. Hierna bleef VVAC duidelijk de betere partij en gaven wij op verschillende posities niet thuis, stonden we op meters afstand onze tegenstander te "dekken" en konden de betere voetballers bij VVAC combineren alsof ze geen tegenstander hadden. Na een kwartier viel uit wederom een corner de dikverdiende 2 - 0 en was het hun nr. 7 ( die hiervoor ook al 2x uit een corner vogeltje vrij had kunnen inkoppen ) die geheel vrijstaand de bal simpeltjes binnen kopte. Vanaf minuut 15 was de wedstrijd wel iets beter in balans, maar wisten wij niet onszelf niet echt grote kansen te verschaffen, ook omdat de scherpte er gewoonweg niet in zat vandaag. Uiteindelijk viel net voor rust ook nog de 3 - 0 en was het vervelend dat het vlagsignaal van Bart door de dienstdoende scheidsrechter compleet werd genegeerd, ik kon overigens niet zien of het daadwerkelijk buitenspel was, maar de scheidsrechter duidelijk ook niet aangezien ook hij achter de situatie stond! Vervelend, maar helaas. ( overigens had ik het idee, nadat ik dit de scheidsrechter ook had gevraagd tijdens het richting de kleedkamer lopen hijzelf ook niet zo goed wist waarom hij deze keuze had gemaakt )

In de rust verslagen koppies en een elftal dat helaas niet zoveel energie uitstraalde! Lastig om hier de juiste snaar te raken dus toch maar weer terug naar de basis en proberen dan maar een zo goed mogelijke 2e helft te spelen. 3 wissels ( waar er eerlijkheidshalve wel meerdere voor in aanmerking kwamen )  doorgevoerd en maar hopen op een remontada......
2e helft absoluut hard gewerkt en gestreden, maar we kwamen vandaag simpelweg te kort en gingen we uiteindelijk kansloos met een 6 - 1 nederlaag naar huis. Op de stand van 4 - 0 wist Caz middels een prachtig schot vanaf randje 16 de eretreffer binnen te knallen.
Wel wil ik hierin nog de strijd en voorbeeld functie van Daan benoemen die vandaag als 1 van de weinige liet zien tot het gaatje te willen gaan en NIET de duels tegen deze fysieke tegenstander ging ontlopen, chapeau Daan!!!

Al met al heb ik vandaag voor het eerst deze competitie het gevoel gehad dat we echt kansloos hebben verloren tegen een tegenstander die vandaag feller, scherper en beter georganiseerd waren dan wij!

Zaak voor ons om de komende periode weer als team te gaan fungeren, want uiteindelijk is het maar 1 wedstrijd waar we over praten, maar moet het de komende weken wel echt anders! Vanaf dinsdag gaan we hier weer aan werken en ben ik benieuwd hoe de mannen hier zelf over denken.

Op naar de volgende, as woensdag in en tegen Arkel!

Man of the match: Daan Passe