Zeer sterke 2e helft bezorgd GJS JO15-1 ruime winst!

Zeer sterke 2e helft bezorgd GJS JO15-1 ruime winst!

Arkel JO15-1

0 - 5

GJS JO15-1

Competitie

2e klasse 07

Datum

24 november 2021 19:00

Scheidsrechter

R. Rozendaal

Accommodatie

Sportpark Schoonzigt
Parallelweg 2
4241XS
ARKEL
tel. 0183-561600

Na deze week even een goed gesprek te hebben gevoerd met elkaar mochten we woensdagavond aantreden tegen Arkel JO15-1, deze wedstrijd was eerder al 2x afgelast en konden we vanavond dan eindelijk aantreden op een koud en kil sportpark in Arkel. Aangezien we toch nog steeds 2 jongens ( Hans en Niels ) moesten missen was gelukkig Rowan zo vriendelijk om bij ons aan te sluiten en speelde Rowan een zeer verdienstelijke wedstrijd als laatste man. ( nogmaals dank Rowan voor je hulp ) Voorafgaand aan de wedstrijd duidelijke afspraken gemaakt, waarbij inzet en werken voor elkaar de toverwoorden waren.

Om stipt 19.00 uur klonk het beginsignaal en begonnen we strijdlustig aan de wedstrijd, misschien zelfs een beetje "te" strijdlustig, want het was de eerste helft nogal onrustig en vaak ook onnauwkeurig. Toch waren wij de betere partij en werden er een aantal prima aanvallen op de mat gelegd, vaak over de rechterkant en was het jammer dat vaak de laatste bal net niet goed genoeg was, met een beetje meer nauwkeurigheid hadden we hier het verschil al kunnen maken. Eerlijkheid gebied wel te zeggen dat het Arkel was die de eerste echt grote kans kreeg en kwam de nr.10 oog in oog te staan met Sven, gelukkig voor ons wist Sven deze grote kans te redden. Doordat wij in de laatste fase te onnauwkeurig bleven was de 0 - 0 ruststand een logisch gevolg.

In de rust bespraken we met elkaar dat het met de werklust wel goed zat en dat er gezien de ruimtes die er lagen maar 1 ding aan "ontbrak", namelijk voetballen, voetballen en nog eens voetballen....... Deze boodschap was niet aan dovemansoren gericht, want wat hebben we de 2e helft heerlijk gespeeld zeg, de ene aanval nog mooier dan de ander en waren alle goals "echte" voetbalgoals zoals dit zo mooi heet. Toch was ook nu de eerste grote kans weer voor Arkel en was het Sven die zijn eigen foutje ( door te nonchalant inspelen ) moest repareren en dat gelukkig met verve deed. Vanaf dit moment ( minuut 40 ) werd ons spel echt goed en speelden we Arkel compleet ondersteboven, de ene mooie aanval na de andere en was het wachten op de eerste goal. Uiteindelijk viel de eerste goal en was het Lorik die op aangeven van Daniel richting 16 opstoomde, iedereen een schot verwachte, maar Lorik heel slim een extra sleep maakte en de bal via een Arkel been in de korte hoek binnen schoot. Niet heel lang hierna kwam de mooiste aanval van de avond, via verschillende schijven kwam de bal op rechts bij Teun die strak voortrok op Lorik, vervolgens Lorik met een balletje breed op Niko en de 0 - 2 was een feit, prachtige goal!! Op het uur was het Ivan met een goede steekbal in de diepte op Lorik die de keuze had de bal breed te leggen of zelf vanaf rechts af te werken, hij koos voor het laatste en de bal ging onberispelijk tegen de touwen, prima keuze dus, 0 - 3 en wedstrijd definitief gespeeld! Hierna en ook al ervoor kregen we nog een aantal beste mogelijkheden via Daniel en Caz en was het uiteindelijk diezelfde Caz die op aangeven van wederom Lorik simpeltjes de bal bij de 2e paal kon binnentikken, ook aan deze goal ging weer een prima aanval vooraf. Het slotakkoord van de avond was voor Niko die na een prachtige assist van Daniel de bal goed wist aan te nemen vanuit de lucht en de bal vervolgens onhoudbaar in de korte hoek binnen wist te knallen. Eindstand 0 - 5 .

De 0 - 5 was uiteindelijk maar een magere afspiegeling van de krachtsverhouding in met name de 2e helft en had de uitslag aanzienlijk hoger kunnen uitvallen. Haalt niet weg dat we als team vanavond prima hebben gepresteerd, hard gewerkt voor elkaar en een aantal fantastische aanvallen/goals op de mat hebben gelegd! Complimenten dan ook aan het hele team....

As zaterdag ( hopelijk... ) mogen we thuis aantreden en kunnen we aan de bak, want stadsgenoot SVW komt op bezoek, als dit weer een vergelijkbare wedstrijd gaat worden zoals in de voorbereiding dan kan ik niet wachten tot het zover is!!!!

Man of the match: Lorik Meha
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!