Eenvoudige overwinning zonder goed te spelen tegen Kozakken Boys (O13-1)

Scheidsrechter

Ernö Kalmár

Onbekend

Vandaag stond alweer de laatste oefenpot op het programma (thuis  tegen 1e klasser Kozakken Boys).

De laatste voorbereiding voordat we zaterdag voor de beker de strijdt aangaan tegen het 2e divisie team TSC.

Thomas is nog met vakantie en sluit eind van deze week bij de groep aan.
Jurre is vanavond ook niet van de partij. Dean is weer terug van vakantie en maakt zijn eerste speelminuten.

Van de 13-2 doen vanavond mee: Vinz, Joep, Tygo. Fijn dat we weer hulp krijgen!

Kozakken Boys, een tegenstander die ons doorgaans minder ligt en voetballen op veld 2 dat niet in al te beste staat is. Kortom ingrediënten die het niet makkelijk maken. En dat blijkt.......We spelen niet onze beste wedstrijd. Soms wat gehaast en slordig.

Kozakken Boys heeft de betere combinaties en maakt verdiend de 0-1. Shai is kansloos bij de counter die koelbloedig door hun spits wordt afgemaakt.

Al snel maakt Jorik met een schot over de keeper de 1-1. Aansluitend maakt Vinz met een hoge bal de 2-1. Dat heeft Vinz goed gezien want de keeper is niet de langste;-). Net voor rust krijgt GJS een corner en Xanti kopt de 3-1 erin. De stand geeft niet helemaal de verhouding op het veld weer. Kozakken Boys heeft de mooiere combinaties maar GJS is effectiever. Wat opvalt is dat met name de passing matig is. Of de pas is onzorgvuldig of te laat waardoor het momentum weg is om een kans te creëren.

Ernö Kalmar onze scheidsrechter van vanavond fluit😙 . Rust.

In de tweede helft gaan we door met het matige spel. Later in de 2e helft zijn we wat zorgvuldiger en lopen de combinaties beter.

Het is vooral Brend die als rechtshalf op het middenveld een paar keer goed de aanvallers bedient. 👌👌

Het is Dean met een mooie snelle actie op rechts die vervolgens voorzet. Jorik pakt de bal uit de lucht maar schiet net naast. Jammer.

Een paar minuten later is het omgedraaid. Jorik steekt nu Dean weg en Dean maakt beheerst de 4-1.
Dat is lekker zo na zijn vakantie😎

Bram heeft in de 2e helft rust gekregen maar komt er nog even in. Direct krijgt hij de bal in het midden aangespeeld en omspeelt de keeper. 5-1.

Een eenvoudige overwinning zonder echt goed te spelen.