19 oktober 2019 11:00

Scheidsrechter

Zelf

Onbekend

Wederom een oefenwedstrijd dit weekend en wel tegen hoofdklasser Kozakken Boys. Vlak voor de zomervakantie hadden we ook leuke pot tegen hen gespeeld (4-2 winst). Dus lang nadenken toen de uitnodiging om weer te oefenen binnen kwam, hoefden we niet.

Helaas ontbrak Mo wegens een ongelukje op een trampoline. Beterschap, Mo. We hopen je snel weer terug te zien op de velden!

We waren de wedstrijd nauwelijks begonnen of de Werkendammers hadden hun eerste treffer al gemaakt. Sowieso hadden zij het eerste kwart het betere van het spel. Na de time-out kwamen onze jongens wat beter in hun spel en het was Brent die de op dat moment terechte gelijkmaker liet aantekenen.

Het eerste kwart na de rust ging het gelijk op. Weer kwamen de Kozakken op voorsprong, maar nog geen twee minuten later was de stand weer gelijk: 2-2. Het laatste tikje was van Stef, nadat Jayson een prachtig passje van Niels had geprobeerd af te ronden. Er volgden een aantal kansen om voor het eerst op voorsprong te komen, maar ondanks dat volgde er net voor de laatste time-out weer een achterstand. En uiteindelijk ook niet meer dan terecht. Onze jongens lieten zich duidelijk aftroeven op felheid. Dit vertaalde zich na de time-out in nog twee tegengoals en daarmee een 2-5 verlies.

Ondanks alles was het weer een leerzame ochtend geweest. Meerdere spelers speelden op een voor hen ongewone positie om nieuwe ervaringen op te doen. En Kozakken Boys is ook gewoon een erg sportieve en plezierige tegenstander.