download pdf
Competie-indeling 2014-2015
21 juli 2014
In de bijlage de indeling van de diverse competities zoals die tot op dit moment is vrijgegeven door de KNVB (update 21-07-2014). Zie ook onderstaande berichtgeving van de KNVB.

http://www.knvb.nl/nieuws/district/35647/publicatie-indelingen-en-nummering/zuidi

Namens ..

Meer..
download pdf
Voorlopige indelingen F-jeugd
15 juli 2014
Bijgaand de voorlopige indeling van de F-jeugdteams. Voor vragen en/of opmerkingen over deze indeling stuurt u in eerste instantie een e-mail naar de TC: tc@gjs-gorinchem.nl Er wordt dan contact met ..

Meer..
download pdf
Voorlopige indelingen E-jeugd
15 juli 2014
Bijgaand de voorlopige indeling van de E-jeugdteams. Voor vragen en/of opmerkingen over deze indeling stuurt u in eerste instantie een e-mail naar de TC: tc@gjs-gorinchem.nl Er wordt dan contact met ..

Meer..
download pdf
Voorlopige indelingen D-jeugd
15 juli 2014
Bijgaand de voorlopige indeling van de D-jeugdteams. Voor vragen en/of opmerkingen over deze indeling stuurt u in eerste instantie een e-mail naar de TC: tc@gjs-gorinchem.nl Er wordt dan contact met ..

Meer..
download pdf
Informatieavond voetbaltechnisch beleid
10 juli 2014
Onder grote belangstelling is gisteravond is het voetbaltechnisch beleidsplan voor de jongens- en herenselectieteams gepresenteerd waarmee we vanaf deze zomer van start gaan. Voor degene die niet in de gelegenheid ..

Meer..
Velden niet betreden
30 juni 2014
Helaas constateren wij dat er met enige regelmaat op een van de velden wordt gevoetbald. En ja, niet alleen door niet-leden. Ook onze eigen leden maken zich hier schuldig aan. ..

Meer..
download pdf
Wanneer plagen, pesten wordt
29 juni 2014
Bijgaande notitie gaat over pestgedrag. Wanneer gaat - een beetje - plagen over in pestgedrag en waarom vinden wij dat bij GJS volstrekt onaanvaardbaar. Want je komt bij GJS om lekker ..

Meer..
Programma - Beker
GJS
1
Barca
1
zaterdag 23 augustus 2014
aanvang 15:00 uur
Sponsor
  • sponsor van Rooijen Accountants
  • sponsor Tredion